SPONSOREN GEZOCHT VOOR ENGELSE KLAS

Meer dan een derde van de bevolking op Lombok leeft onder de armoedegrens. Veel van deze mensen hebben door de armoede geen opleiding kunnen volgen en zijn op jonge leeftijd begonnen met werken. Daarom verdienen juist zij het om een eerlijke kans te krijgen. Door Harapan Baru Lombok wordt er in 2016 een nieuw Engels lesprogramma opgezet.

Het doel van dit lesprogramma is om mensen te helpen bij het vinden van werk in de horeca van Lombok. Op Lombok is een schreeuwend tekort aan Engelstalig personeel. Elke drie maanden willen wij een klas gaan trainen en onze doelgroep zo de vaardigheden geven om vast werk te vinden.

Bij onze training leren de deelnemers meer dan 200 Engelse woorden, de basis van de grammatica en krijgen zij advies hoe te solliciteren voor een vervolgopleiding bij hotels en restaurants op Lombok.

Om dit te realiseren is er een sponsorbedrag van 5 euro per maand per student nodig. Hiervan worden de kosten van de docent, het onderwijsmateriaal en de lesruimte betaald. Wij zoeken 16 sponsoren die ons voor 5 euro per maand willen steunen, zodat wij elke 3 maanden 2 klassen met 8 studenten kunnen starten.

Lees ook het verhaal van Imam om te zien hoe zijn leven veranderd is door deze training. Wilt u één of meerdere deelnemers een kans geven op een betere toekomst? Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@harapan-baru.com of door te bellen naar 0543-466433 (Fam. van Ewijk)

Budgetplan: