SPONSOREN MET UW BEDRIJF

U kunt uw maatschappelijke betrokkenheid tonen door de stichting Harapan Baru Aalten te sponsoren. Zo helpt u mee de toekomst van mensen met een beperking op Lombok te verbeteren. Met uw bijdrage(n) maakt u het werk in Lombok mogelijk. Dat kan in de vorm van financiële steun, maar u kunt ook denken aan sponsoring of actie binnen uw bedrijf. Omdat deze stichting een ANBI status heeft, is een bedrijfsdonatie onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Voor de actuele regelgeving hierover verwijzen wij u naar de belastingdienst.

Kom in actie

Het werk van Harapan Baru Lombok zou enorm geholpen worden als bedrijven dat werk zouden willen sponsoren. Dat kan in geld of in natura. Enkele suggesties zijn:

  • bij geschenken aan medewerkers of relaties de mogelijkheid bieden om Harapan Baru Aalten als begunstigde aan te wijzen. Wat is nu mooier dan een ‘micro-onderneming’ cadeau te doen aan een relatie?
  • een gedeelte van de opbrengst van de verkoop van uw producten te bestemmen om nieuwe micro-ondernemingen op Lombok op te zetten.
  • bekendheid geven aan het werk van Harapan Baru in Lombok, bijvoorbeeld via uw bedrijfswebsite.
  • het versterken van uw imago door aan uw klanten te laten zien dat u Harapan Baru dat werk steunt.
  • een voorlichtingsbijeenkomst door Harapan Baru Aalten in uw bedrijf te organiseren om bekendheid aan het werk van Harapan Baru Lombok te geven.

Maar er zijn nog diverse andere mogelijkheden om te sponsoren. We denken graag samen met u na over welke vorm het best bij uw bedrijf past, zowel in promotioneel opzicht als qua imago. Bovendien kunnen wij promotiemateriaal zoals brochures ter beschikking stellen. We gaan graag met u in gesprek. U kunt ons bereiken via aalten@harapan-baru.com.

B2B sponsoren

Veel mensen met een beperking komen niet aan het werk op Lombok vanwege de stigma’s die het hebben van een beperking met zich meebrengt. Harapan Baru Lombok helpt mensen met een beperking bij het opzetten van micro-ondernemingen, om de gemeenschap te laten zien dat ook zij mee mogen doen. Steun als ondernemer een andere ondernemer die uw hulp goed kan gebruiken.

Voor slechts €300,- per jaar kan elk jaar een micro-onderneming opgestart worden. Dit bedrag wordt onder andere gebruikt om:

  • Trainingen voor deelnemers te verzorgen.
  • Gereedschappen, materialen en gebruiksgoederen in te kopen om daarmee het bedrijf op te zetten.
  • Wekelijkse begeleiding en coaching door een maatschappelijk werker mogelijk te maken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om dit als cadeau te geven aan een zakenpartner. Interesse? Kijk dan op onze speciale website: www.adopteereenbedrijf.nl

Onze belofte aan u

Zowel Harapan Baru Lombok als Harapan Baru Aalten zijn non-profit organisaties. Ze garanderen dat uw donatie voor tenminste 90% wordt gebruikt voor ondersteuning van mensen met een beperking of in extreme armoede op Lombok. Indien u een specifieke deelnemer of micro-onderneming sponsort, krijgt u regelmatig voortgangsverslagen toegestuurd als u dit wenst.