MEDISCHE HULPMIDDELEN EN FYSIOTHERAPIE

Samenwerkingen

Veel van de cliënten van Harapan Baru Lombok met een beperking kunnen de hulpmiddelen die zij hard nodig hebben niet betalen. Daarom wordt samengewerkt met een aantal partnerorganisaties om mensen met een beperking van hulpmiddelen te kunnen voorzien.

  • In samenwerking met Wheelchairs with Wings en Endri’s Foundation bieden wij krukken, looprekken en rolstoelen aan onze cliënten.
  • Harapan Baru Lombok Indonesia werkt ook samen met SLB Dharma Wanita. Zij bieden gehoortesten aan en wij leveren de gehoorapparaten. Zo kunnen onze cliënten met een gehoorprobleem toch deelnemen aan de maatschappij.
  • Daarnaast werken we samen met LIDI foundation om mensen naar PUSPADI Bali te sturen voor gratis beenprotheses. Wij vergoeden gezamelijk de reis- en verblijfkosten voor onze cliënten die hier baat bij hebben.

Fysiotherapie

Deelnemers van het Handi-Capable programma kunnen, als het nodig is, een aantal fysiotherapie behandelingen krijgen om lichamelijke klachten te verminderen. Op deze manier kunnen zij zo optimaal mogelijk functioneren binnen hun micro-onderneming.